TÜM HABERLER

Uluslararası Göç ve İltica Sempozyumu

Doç. Dr. Alexander Bürgin, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Göç ve İltica Sempozyumu’nda AB-Türkiye mülteci anlaşması hakkında konuştu.

Türkiye-AB Mülteci Planı: Üye devletler Ankara’nın taleplerini niçin kabul etmeli?

EKOAB Müdürü Doç. Dr. Alexander Bürgin, Türkiye ile Avrupa Birliği arasında son günlerde tartışılmakta olan mülteci sorunu üzerine makaleler yayınladı.

Alexander Bürgin, British Council’den 25000 Pound Hibe Kazandı

Alexander Bürgin, Sussex Üniversitesi’nden Doç. Dr. Kai Oppermann ile birlikte bir çalıştay hibesi kazandı.

Dış Politikada Zorluklar üzerine bir Jean Monnet Dersi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Jean Monnet Kürsüsü Başkanı Senem Aydın-Düzgit, üniversitemizde “Dış Politikada Zorluklar: AB-Türkiye İşbirliğinin İmkânları Nelerdir?” başlıklı bir ders yaptı.

Dragoş Mateescu’nun AB-Türkiye İlişkileri Üzerine Yazısı

Dragoş Mateescu, Türkiye ve AB arasındaki Suriyeli sığınmacıların ülkeye entegrasyonu hakkındaki anlaşmayı konu alan bir makale yayınladı.

Alexander Bürgin Jean Monnet Projesini Sundu

EKOAB Müdürü Alexander Bürgin, kendisine Jean Monnet Kürsüsü’nü kazandıran projesi hakkında konuşmak üzere Ulusal Ajans Yükseköğretim Koordinatörlüğü’nün düzenlediği AB Fonları Bilgilendirme Toplantısına davet edildi.

Jean Monnet Dersi

Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Jean Monnet Kürsü Başkanı Senem Aydın Düzgit bir seminer verecek.

Alexander Bürgin’in 15. Akademik Yıl Açılış Töreni Konuşması

İEÜ’nün 15. Akademik Yıl Açılış Töreni’nde, dönemin ilk dersini EKOAB Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alexander Bürgin verdi.

Alexander Bürgin İspanya’da bir Uluslararası Konferansa Katıldı

EKOAB Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alexander Bürgin, Güncel Avrupa Çalışmaları Üniversiteler Birliği’nin İspanya’nın Bilbao kentindeki Deusto Üniversitesi’nde düzenlenen yıllık konferansında Avrupa Komisyonu’nun iç karar verme süreçleri üzerine iki çalışma sundu.

Alexander Bürgin Jean Monnet Kürsü Başkanlığını Kazandı

EKOAB Müdürü ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Alexander Bürgin, Avrupa Komisyonu tarafından verilen Jean Monnet Kürsü Başkanlığını almaya hak kazandı.